Om Arbeidslivsressurs:

Arbeidslivsressurs leverer kvalitet innen outplacement, omstilling og karrieretjenester. Endringer i jobbsituasjonen påvirker oss mennesker i større grad enn vi liker å tro. Enten man blir sagt opp fra sin stilling, blir tilbudt en sluttpakke, får tilbud om en ny stilling eller blir gitt nye arbeidsoppgaver påvirker dette hvordan vi tenker, handler og føler. Noen jobbendringer oppleves sterkere enn andre.

Arbetslivsresurs AS startet opp i Norge den 07.06.17 og har idag kontorer i Oslo, Sandefjord, Porsgrunn, Kragerø og Fredrikstad. Vi er en tiltaksarrangør som idag leverer tiltakene «REFINO Oppfølging Grenland» i samarbeid med NAV Telemark og «Jobb på Direkten» i samarbeid med NAV Østfold. I tillegg jobber vi parallelt mot aktører innen både privat og offentlig sektor i forhold til omstillingstjenester. Våre ansatte består av personer med lang erfaring innen ledelse, omstilling, tilrettelegging, kartlegging, karriererådgivning, bemanning og rekruttering.

Arenakonsernet består av selskapene Arbeidslivsressurs, Arena Personal, Impact og World Class. Vi tilbyr langsiktige og holdbare løsninger for bedrifter, organisasjoner og medarbeidere. Konsernet er en totalleverandør innen HR tjenester. Dette omfatter rehabilitering, helse, omstilling, bemanning og rekruttering, i tillegg til skreddersydde kurs basert på kundens behov.

Våre kontorer:

Brynsengveien 2, 0667 Oslo
Storgata 135, 4 etg. 3915 Porsgrunn
Kirkegata 7, 3770 Kragerø
Nygårdsveien 84, 3221 Sandefjord (Komplett Arena)
Dikeveien 34, 1661 Rolvsøy

Kontaktinfo:

Oslo:
Tora Hafslund
Tlf: 901 48 116
epost: tora.hafslund@arbeidslivsressurs.no

Sandefjord:
Marius Kalleberg
Tlf: 954 85 495
epost: marius.kalleberg@arbeidslivsressurs.no

Øvrig:
Thomas Flatgård
Tlf: 469 27 738